Bucket List, the Biveros Effect

Bucket List and Life Right Now

Veckans bloggtema på sevendays är en Bucket List. Ganska kul ändå, tyckte jag, och bestämde mig för att svara på frågorna och ta tillfället i akt och pyssla lite i min bullet journal. Annars rullar livet på. Lilltösen fyller snart fem månader (!), jag njuter av min nya kaffemaskin och Kista är oerhört fint för promenader så här års.

Today I’m answering some questions regarding my bucket list, Blog lists are fun, I think. I also like to eternalize these lists in my bullet journal. Apart from this, life goes on quite smoothly at the moment. Little A is soon five months (!), I’m enjoying my new coffee machine and our neighborhood is such a pretty place for long walks this time of the year. 


My Bucket List Right Now

Hit vill jag resa: Japan, Kina, Costa Rica och Vietnam. Bland annat. Egentligen vill jag ju till alla möjliga ställen och det är omöjligt att bara välja en plats (eller fyra).

A place I want to visit:  Japan, China, Costa Rica, and Vietnam. Among many, many other places. The truth is that I’d like to visit everywhere and it’s almost impossible to pick only one place (or four). 

Det här vill jag äta: så många olika maträtter som möjligt.

I want to eat: as many different dishes as possible.

coffee

 

Travel and Languages

Det här vill jag uppleva: resa jorden runt.

I want to experience: a trip around the world.

Ett språk jag vill lära mig: kinesiska och italienska. Men egentligen vill jag förbättra mina kunskaper i de språk jag redan pluggat eller har lärt mig någon annanstans (svenska, engelska, finska, ryska, spanska, polska, slovakiska, ungerska, franska och tyska).

A language I want to learn: Chinese and Italian. Although I’d really like to improve my knowledge of the languages that I have already studied or learned elsewhere (Swedish, English, Finnish, Russian, Spanish, Polish, Slovak, Hungarian, French, and German).

coffee

Sports & Living

En sport jag vill prova på: fäktning.

A sport I’d like to try: fencing.

Här vill jag bo: på många ställen. I en större lägenhet, Nästan på landet. I Uruguay. Just nu är det kanske en större lägenhet som lockar.

I want to live in: many places. In a bigger flat. Almost on the countryside. In Uruguay. At the moment it is the bigger flat that is the most tempting option. 

Kista

Books & Challenges

Den här boken vill jag läsa: på svenska Kjell Westös Den svavelgula himlen.

I want to read: In English, The Nix.

En utmaning jag ska klara: springa ett lopp nästa år.

A challenge: run a race next year.

Kista

Adventures & Possessions

Ett äventyr som jag vill vara med om: resa jorden runt. Det är liksom det ultimata målet. Eller kanske bo utomlands igen? Säger den som redan bor “utomlands”.

An adventure I want to experience: a trip around the globe. It’s the ultimate goal. I’d also like to live abroad again. Says the one who is currently living “abroad”. Apparently, there are many definitions of abroad. 

Det här vill jag äga: en lägenhet som har tillräckligt med utrymme för tre personer och alla våra böcker

I want to own: an apartment with enough space for three people and all our books.

Kista

Health & Career

Ett jobb jag vill prova på: trainer. Det vore kul att lära ut saker och strategier till folk.

A job I want to try: trainer. It’d be fun to teach people useful things and strategies.

Ett mål med min hälsa: att kunna göra allt jag vill, så länge som möjligt.

A health goal: to be able to do everything I want to do for as long as possible.

bucket list, the biveros effect

 

Emotions & Creativity

En känsla jag vill få känna: den där känslan som slår en strax innan ett äventyr ska börja.

A feeling I want to experience: that feeling that hits you right before you’re about to embark on a great adventure.

Det här vill jag skapa: en bok

I want to create: a book

bucket list, the biveros effect

Vad finns på din bucket list? What’s on your bucket list?

Do you want more inspiration? I have written about bucket lists and bullet journaling here.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.